• Välkommen erbjudande till alla
  • Gratis Bonuspiller
  • Upp till 30% rabatt
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00 Sverige Telefon: Internationell telefon:

Ingen eller minskad sexlust hos män och hur man kan öka den hos dem

Förlorad eller minimerad sexlust är ingenting jätteosedvanligt hos varken männen eller kvinnorna. Det finns flertalet potentiella skäl till det och du kan i allra flesta fallen få ökade luster ganska enkelt med hjälp utav enkla tips eller livsstilsförändringar.

Varför man från första början blir kåt

Njutningsfulla aktiviteter kan väcka människors sexlust. Den här sortens välbehag förknippas mestadels med sexuell stimulans, tex att du har sex, förspel eller dylikt. Det finns likväl även sensuella upplevelser som även de kan väcka sexlusten hos båda könen.

Relaterad Artikel: Så kan du köpa Levitra online till bästa pris – ett effektivt potensmedel

Individers lustförmåga berörs hela tiden och bland karlarna är det inte ovanligt med erektionsbesvär eller nedsatt sexuell lust. Bland annat så kan åldern påverka detta, men även en mängd fysiska och psykologiska situationer kan hämma ens förmåga att ha samlag. I vardagsfall så går detta däremot ypperligt att bota, eller behandla.

Minskad sexlust hos män

Minskade lusttillfällen eller att man inte längre känner för att ha sex är ingenting ovanligt. Detta förekommer naturligen under livets gång bland annat på grund av psykiska och fysiska statusförändringar. Du vill troligen inte ha sex på samma sätt när du är sjuk som när du är kärnfrisk.

Likaså finns det perioder där ens sexlust blir kraftfullare än man kanske är van vid. Har du en jättedålig sexlust så kan det vara aktuellt att kolla upp det. Psykbesvär kan vara ganska enkla att identifiera, är du deppig eller ledsen så har du kanske inte samma förmåga att ha samlag. Är det fysiskt så bör ett urologiskt läkarutbildat proffs kontrollera det genom prover och blodtester. Allt som oftast är det mindre saker som påverkar det och du kan relativt ögonblickligen få behandlingsbemötande för det.

Reflektera även över levnadsstilen som du har och hur den eventuellt påverkar det här. Drogpreparat, mindre fysisk aktivitet och snarliknande saker kan negativt inverka på killars förmåga att ha sex. Det kan utöva inflytande på ens sexlust som i sin tur leder till ännu sämre förmåga. Överse din vardag och se vilka negativa vanor du har i livet och vad som kan göras åt dem. Ofta handlar det om smärre omställningar.

Så får du ökad sexlust

Det finns en mängd olika förfaranden för att förbättra din sexlust. Vi har nämnt ovanför en del om livsstilsförändringarna som betyande kan komma att beröra din kåthet eller färdighet att bli upphetsad.

Relaterad Artikel: Att köpa Viagra sildenafil till bra pris online mot erektionsproblem

Det finns även en mängd tillskott som kan påverka det här. Mineraltillskott såsom järn och zink kan förbättra dina sexuella förmågor avsevärt om du tar dem kontinuerligt. Att se till att du får i dig detta genom att förtära rätt sorts kost är också det viktigt.

För mer avancerade problembilder så är det värdefullt med läkarhjälp. De kan ofta identifiera och diagnosticera den viktigaste orsaken och bistå med assistans för att behandla det. Du kan i månget fall också få hjälp genom medicinering. Då kan det handla om exempelvis viralitetsökande. Har man andra sjukdomsgrunder till sin nedsatta lust så kan det istället bli fokus på medicinska läkemedelsbehandlingar som kan hjälpa dig att bearbeta det istället. Det skulle kunna handla om blodtrycksproblematik eller likartade motiv. Men som sagt så är ett hälsosamt levnadssätt A och O i de här fallen.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!