• Välkommen erbjudande till alla
  • Gratis Bonuspiller
  • Upp till 30% rabatt
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00 Sverige Telefon: Internationell telefon:

Frakt och leverans

När du har gjort din beställning kommer du att mottaga ett e-postmeddelande från oss innehållandes dina beställningsuppgifter. I mejlet kommer det även finnas en unik länk som ger dig möjlighet att följa de ordrar du gjort och se beställningsstatusen. I din beställningsstatus får du bland annat information kring ifall läkarna har godkänt din beställning samt om paketet har sänts iväg och var det befinner sig. Du kan alltid följa ordern med hjälp av försändelsenumret. Detta görs genom sidan trackrace.se. I vissa fall kan det vara svårt att spåra ditt fraktgods, vilket beror på att olika länder använder sig av olika postsystem och -koder. Det kan alltså ha blivit skickat trots att det inte går att kolla upp exakt var det befinner sig just nu.

Om försändelsen har blivit ivägskickad enligt spårningsinformationen utan att du har mottagit varorna kan du höra av dig till kundtjänsten som hjälper dig med ditt ärende. Vår kundservice hjälper dig att se vilka transportörer som har varit ansvariga för transporten och var varorna ska befinna sig. Om de påstår sig ha utlämnat varupaketet till dig utan att du har mottagit detta kan du göra en polisanmälan av ärendet.

Ifall du inte är hemma när fraktgodset ska levereras kommer det istället fraktas vidare till en pakettjänst i närheten av din bostad. Det kan vara matvarubutiker, bensinstationer, tobaksaffärer och postombud som tillhandahåller dessa tjänster. Leverantören kan också försöka nå dig via telefon alternativt lämna ett meddelande om var du kan hämta upp ditt kolli. 

När du hämtar ut kollit på ett postombud kan du vara tvungen att uppvisa ID-handling, såsom körkort, pass eller ID-kort. Detta är för att din identitet ska kunna styrkas. Du kan också bli frågad att uppge en fyrsiffrig AVI-kod, vilken du fått skickad till dig med e-post, post eller sms. 

Paketet kommer skickas diskret och det kommer inte gå att lista ut vad du har beställt, av paketetomslaget att döma. Förpackningen som dina varor skickas i är alltid neutral och enfärgad, och behandlas med största möjliga diskretion. 

Fraktkostnaderna varierar beroende på värdet på din beställning. Vid ordrar över € 60 får du fri frakt och innan dess är fraktkostnaden mellan € 2,95 och € 7. Fraktkostnaden som gäller för dig syns när du går till varukorgen. Vi levererar till nästan alla länder i Europa. I dagsläget har vi inga resurser för att skicka försändelser till Amerika, Kanada och Sydamerika. 

Hur lång tid det tar för ordern att nå dig kan variera, men vanligtvis tar det några arbetsdagar eller några arbetsveckor som längs. Om en produkt inte finns tillgänglig i vårt lager vid din beställning kan det ta lite längre tid, men om allt finns på lagret skickas vi det omgående till dig. 

Om du har förhandsbeställt någonting och ångrar dig efter mottagandet kan returproceduren se lite olika ut beroende på hur beställningen är utformad. För receptfria fabrikat kan du skicka tillbaka dessa inom fjorton dagar efter att du mottagit försändelsen. 

För läkemedelsprodukter som kräver recept finns det inga möjligheter att återsända dessa, på grund av myndigheternas regelverk som säger att receptbelagda läkemedel ej får återlämnas efter att ha lämnat apoteket. Detta gäller med anledning av att den farmaceutiska kvaliteten måste kunna säkerställas och gäller för din och andra kunders säkerhet: apotek får inte sälja farmaceutiska fabrikationer som har återlämnats. Vi är måna om kvaliteten på det vi säljer och försäkrar oss om att bara sälja det bästa som finns på läkemedelsmarknaden. Detta är inget unikt för oss, utan gäller för samtliga seriösa apoteksföretag. 

De betalningsformer som finns hos oss är flera och det debiteras ingen extraavgift av oss baserat på detta. Du kan betala med VISA, banköverföring, Klarna Faktura och Bitcoins. Vid användning av bankkort, banköverföring och Bitcoins betalar du direkt vid köpet, medan med fakturaalternativet betalar du i efterhand när du har mottagit det du har förbeställt. I vissa fall, till exempel vid banköverföring, kan det dröja upp till tre arbetsdagar innan pengaöverföringen syns på vårt konto, och vi behandlar din varuorder så fort vi ser betalningen. Med fakturaalternativet kan du maximalt beställa för ett ordervärde av €1 500. Fakturaadressen och utdelningsadressen måste vara identisk för att kunna använda det alternativet.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!