• Välkommen erbjudande till alla
  • Gratis Bonuspiller
  • Upp till 30% rabatt
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00 Sverige Telefon: Internationell telefon:

Hur man gör knipövningar och varför män absolut bör göra dem mera

Mänknipövningar är exceptionellt användbara mot dels sjukdomstillstånden urinkontinens, dels för den sexuella förmågan i sitt sängliv. Det är lätt att komma igång med dessa.

Fördelar med knipövningar och hur man gör dem

Knipövningar är dels i förebyggande syften, eftersom de förhindrar framtida sjukdomsoro kring urinkontinens, alltså att du inte kan hålla inne kisset, ett potentiellt problem för en del äldre, så det är bra att komma igång som ung redan.

Det har sitt användningsområde för sexets uppleverlser också. Övningar genom knipande låter personer hålla längre perioder under samlaget i sänghalmen, vilket såklart blir en tillfredställande överraskning för partners.

Relaterad Artikel: Att köpa Viagra sildenafil till bra pris online mot erektionsproblem

I allmänhet så ska du knipa åt slutmuskeln kring din ändtarm, alltså rumpans muskeler. Sen förflyttar du knipandet, över mot urinet. Formellt så kan du göra det här närsomhelst, enklast blir däremot om man gör det medan man kissar. Du kniper av kisstrålen medan du utför dina behov. Övningarna kan utöver tidigarenämnda situationer också utföras utomordentligt medan du har sex, men det är inte lika effektivt som när man gör det själv.

Träna pc muskeln redan idag på bästa sätt

PC-muskeln är oftast det man namnger musculus pubococcygeus, ett onödigt komplext latinskt ord. Muskeln går från blygdbenet till svansbenet. Den omger bland annat ändtarmarna hos både pojkarna och flickorna. Hos kvinnorna så sitter den i sin tur också vid slidpositionen medan hos männen finner man den vid urinblåsan.

Det bör läggas vikt på tidigarelagd träning av denna muskel. Att kunna styra över sin ejakulation är såklart frestande som det är, det blir än viktigare när du kollar över sjukdomsriskerna för den som ej gör knipövningarna. Du har både ansträngningsinkontinens och trängningsinkontinens, där den första syftar på små mängder kiss som läcker ut medan den senare är att man får en heltömning av blåsan.

Det här kan drabba alla män och kvinnor, så det är väsentligt att man stärker sin blåsa ordentligt. PC-muskeln är som sagt jättesimpel att börja stärka och de flesta har inga ursäkter för att inte göra det.

Mer råd om knipövningar för män

Om du är riktigt seriös med dina övningar i knip så finns det mer du kan tänka på. Du kan bland annat se till att öka på träningen. Börja med att dra åt i cirka 5 sekunder när du börjar. Med tiden så kan du förlänga det här och sikta in på en hel minut.

Relaterad Artikel: Så kan du köpa Levitra online till bästa pris – ett effektivt potensmedel

Så småningom kan du göra det hårdare genom att börja knipa åt under vardagen. Prova att göra det när du går, gör situps, hoppar eller något annat som anstränger magmusklerna. Då kommer du få en otrolig knipmuskel och få bättre sexförmågor samtidigt som du gör det mindre troligt att du får urinbekymmer i framtiden.

För män blir det därför lite simplare med knipövningar än för kvinnor. För dem finns dock andra träningsmöjligheter i form av knipkulor som kan förbättra urinkontrollen en hel del. Men för män är det rekommenderat att helt enkelt göra det mer ansträngande genom fysisk aktivitet medan man kniper åt.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!