• Välkommen erbjudande till alla
  • Gratis Bonuspiller
  • Upp till 30% rabatt
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00 Sverige Telefon: Internationell telefon:

Höja testestoron hos män på en naturlig väg genom tillskott och mat

För många ungkarlar och även medelåldersmän blir det högaktuellt att öka på testestoronivåerna i blodomloppet. Det är relativt okonstlat att göra det och kan uppgradera ens allmänhälsa och ta levandsstilen till nästa nivå. Det finns ofantligt många argument till att man bör göra det.

Låg testosteronhalt hos män och potentiella risker

Den kanske mest uppenbara risken som finns med låga blodvärden med testestoron är att du kan drabbas utav erektionsutmatningar, d.v.s. att du råkar ut för erektil dysfunktion som innebär sexproblematik för ditt sexliv och förmågan att ha samlag. Det kan i sin tur försämra ens psykiska och även den fysiologiska hälsan hos en person. Förutom detta så kan ens partnerrelation bli förvärrad utav detta.

Relaterad Artikel: Köpa potensmedel kamagra 100mg oral jelly till Sverige från apotek

Låg testestoronstatus kan innebära att du får ökat håravfall, sämre muskelbildning och dylikt. Försämrat immunförsvar är också en potentiell följdrisk till detta.

Ta ett hemmatest för att mäta ditt testestoron

Hemmatester kan underlätta avsevärt för den som oroar sig för testonivåerna. Du kan nuförtiden enkelt inköpa ett test eller två och utföra de direkt där hemma. Det ger dig god info om huruvida du bör överväga att öka ditt testestoron eller inte.

Testerna är ofta väldigt simpla och du får allt som oftast chansen att skicka in dem till samma plats du köpt dem. Sedan ett par dagar senare så får du tillbaka resultaten och får informativa uppgifter om hur behandlingar kan vara aktuella, eller vad du eventuellt ska tänka på.

Rekommenderade tillskott för att höja testestoron hos män

Kosttillskott kan bidraga till en förbättra nivå av ditt testo och kan vara en enkel metodik för att uppgradera din allmänna hälsa. Zink är ett känt exempel på detta och går enkelt att skaffa på vanliga matbutiker i Sverige. Webben är också ett alternativ.

Andra tillskottsalternativ är d-vitamin som bidrar till förbättrade psykologisk status. Det kan utöver detta också underlätta sinnesstämningen och öka dina testestoronhalter.

B3 är också en viktig vitamin som påverkar bildandet av könshormoner. För oss män så innebär detta kort och gott att du får mer testestoron i blodomloppet.

Relaterad Artikel: Köpa Cialis potensmedel – Tadalafil 20 mg till bra pris online

Missa inte heller kombinationen av magnesium, B6 och zink. Denna trio av tillskott bidrar, bland annat, till högre halter i blodet. För bästa effekterna så ska de tas tillsammans. Utöver testestoronhalten så påverkas även ditt allmänna hälsotillstånd positivt av dessa vitamintillskotten så att du blir friskare.

Öka testestoron på naturlig väg

Den väsentligaste aspekten av mäns hälsobild är en positiv och frisksam livsstil. Det här behöver inte bli så komplicerat som man kanske först trott. Till att börja med så bör man sova ordentligt och att sömnen fås under rätt tider, dvs under natten.

Styrketräning kan även komma till hands när du ska höja dina testestoronivåer. Tyngre lyft och så kallad explosiv träning är det som kommer välrekommenderat av proffsen.

Annat du kan kika på är din vikt. Övervikt i form av fett kan orsaka försämrad testestoronproduktion och bör undvikas i den mån det går. Är man överviktig så bör det här alltså åtgärdas så snabbt som möjligt.

Minska även stressnivåerna och förbättra din psykologiska hälsostatus till den mån det går. Det här kan markant förbättra din hälsa och kommer även hjälpa dig att utveckla mer testestoron.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!