• Välkommen erbjudande till alla
  • Gratis Bonuspiller
  • Upp till 30% rabatt
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00 Sverige Telefon: Internationell telefon:

Det här är en normal penisstorlek och så mäter man omkrets på snoppen

Många människor finner det livsviktigt att veta hur stor ens snopp är och hur den mäter sig med andras, men då bör man först göra sig insatt i hur genomsnittet faktiskt ser ut idag.

Så är en penis i genomsnitt

Det är ganska svårt att säga exakt hur stor en genomsnittlig penis faktiskt är. De kommer i varierande storleksgrader och studierna i ämnesområdet är lite otydliga, då en del ljuger eller så ansöker främst de som har en större.

Man har dock ungefärliga sifferstudier idag som man kan jämföra sig med om man vill. Där verkar det mesta tyda på någonting mellan 14 och 15 centimeter här i landet Sverige. Man kan också påvisa idag att cirka nittiofem procent av männen har någonting mellan 8 och 22 cm, om man nu behöver veta det också.

Relaterad Artikel: Så kan du köpa Levitra online till bästa pris – ett effektivt potensmedel

Avvikelsen hamnar någonstans på cirka två centimeters, så om du är mellan tolv och sjutton centimeter längdmässigt så är du någonstans i genomsnittsnivån hos resterande delarna av befolkningen.

Hur man enkelt mäter snoppen

Det är väldigt lätt att faställa måtten för sitt könsorgan. Man kan ta mått på den i mjukt, det vill säga ospänt tillstånd om man vill veta hur det ser ut där. Där skiljer sig dock måtten mycket mer och uppgifterna är inte sådär jätteintressant för de flesta personerna. Det är värt att poängtera att man i penisstudier ofta ger deltagare potensmedel för att kunna mäta i stenhårt tillstånd, så det bör du tänka på om du ska mäta den.

Sen så ska du helt stå upp för mer exakta resultat. Vid liggande eller sittande så kan storleken variera litegrann då du kan få någon extra centimeterskillnad.

För en mer exakt mätning så bör du använda en linjal eller eventuellt måttband. Du lägger sedan denna på ovansidan och mäter från penisroten till toppen.

Omkrets på en penis och hur du mäter den

Emellertid blir det väsentligt att mäta penisomkretsen. Det är ungefär lika enkelt, simplast görs detta samtidigt som man kollar över längden. Här behövs dock ett måttband. Det enda du måste göra är att du mäter omkretsen vid den önskade platsen. Man brukar dock säga att mitten är det bästa stället för korrekta resultat angående måtten, eftersom många är tjockväxta vid rot eller topp. 

Relaterad Artikel: Köpa potensmedel kamagra 100mg oral jelly till Sverige från apotek

Så omkretsarna bör alltid checkas via mittpunkten på den. Genomsnittets omkrets ligger på cirka 10cm, de flesta som låg mellan åtta och tolv.

Medellängd på penis är inte avgörande

Troligtvis känner du redan till att varken penislängden eller penisomkretsen är avgörande i sexlivet. Det kan däremot definitivt påverka sexlivets egenskaper. Det ska däremot till rätt extrema skillnader för att man ska underprestera på grund av sådana måttskillnader oavsett storleken utav dessa.

Samtidigt bör det påpekas att en genomsnittsstorlek på dildos ligger på cirka tolv i längden, vilket är ganska kort om man ser över faktumet att det är i minsta genomsnittslängden hos män. Omkretsvariationer i designernas egenskaper hittas dock frekvent. Så det är sällan något man bör oroas över. Men det kan ändå vara kul att mäta sin egen, inte minst när man är yngre. Det ska dock inte bli en avgörande aspekt för ens sexliv, då även de som hamnar under genomsnittsmåtten kan lyckas väl med samlagen.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!