• Välkommen erbjudande till alla
  • Gratis Bonuspiller
  • Upp till 30% rabatt
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00 Sverige Telefon: Internationell telefon:

Allt du behöver veta om Sildenafil – biverkningar, effekt och verkningstid

Sildenafil är en sorts potenshöjningsmedel för verksamt på manslemmar. Denna är inte alls lika vanligt förekommande som exempelvis Viagra, men den ligger i en likvärdig klass. Båda är en typ av PDE5-hämmare och verkar för att förbättra ditt blodflöde till penisen och används mot erektil dysfunktion.

Den kommer i flera olika doseringsgrader och användningen går att skräddarsy efter patientens medicinbehov och hur komplicerad ens problembild är.

Effekt hos Sildenafil och användningsområde

Sildenafilmedicin används som sagt mot erektionsbesvärligheter och är en form av hämmande. Den utvidgar blodkärlen som du har lokalt och kan på så vis reformera ditt blodflöde ned mot könsorganet. Det här underlättar då för männen att åstadkomma en erektion. Samtidigt så blir det även bagatellartat att kvarhålla en.

Potensmedicinen används av män i många olika mansåldrar men vanligtvis så förekommer denna kategori av virilitetsproblematik hos karlarna som är i åldrarna fyrtio och uppåt. Det är dock inte jätteovanligt att bekymmer kan uppstå även hos unga som är under genomsnittsåldern. Sildenafiltabletten ska ej förtäras av kvinnor och har inte heller någon som helst typ av verkan på kvinnliga patienter.

Potenstabletter som dessa bör självfallet aldrig ätas av någon som ej lider utav någon form av erektionsproblematik. Onödig förtäring kan orsaka en hel del andra bekymmer och är helt onödigt.

Sildenafil och hur länge verkningstiden är

Sildenafilmedlet bör intas ungefär timmen innan samlagsaktiviteten. Vanliga startdoser brukar ofta hamna på 50mg, men det finns också doseringsalternativ på 25mg och 100mg. Det kan enkelt avgöras genom läkarrådgivning vilken medelsdos man bör testa första gången. Räkna dock med en lite fördröjd effekt av pillret ifall du käkar ett middagsmål samtidigt som du sväljer tabletten.

Effekten kommer sedan kunna sitta i upp till fyra timmar. Samtidigt kan det vara bra att ha i åtanke att effekt från Sildenafilpiller endast uppnås vid sexuell stimuli. Så om du intar den så betyder det inte att du kommer få en erektion under de kommande fyra timmarna.

För säkerhetsskull bör patienter som ska gå på läkemedlet alltid se till att de först börjar på en lägre dos. Urologer kommer i princip alltid säga åt dig att börja lågt och sakta gå uppåt. Det blir däremot ingen utökad inverkan ifall du tar mer än 100 milligram, vilket man bör ha i åtanke.

Potentiella biverkningar av Sildenafil

Det finns en mängd olika typer av biverkningar man kan få utav medicinen. De vanligaste varianterna förekommer endast lindrigt till den som brukar potensökningsmedlet under en måttlig eller kortvarig period. Det kan dock vara en god idé att göra sig insatt innan man börjar en behandling.

Vanligaste reaktionerna som kan uppkomma är bland annat alleriska reaktioner. Ofta är det hals eller ansikte som drabbas utav detta. Bröstsmärtor kan i vissa fall uppstå och då gäller det ofta blodtrycket, vid dessa biverkningssituationer så bör du omedelbart diskutera med en läkare om din viralitetsbehandling. Andra läkemedelsbiverkningar som kan ske är eventuellt kväljningar, ont i huvudet och migränsymptom.

De mer sällsynta problemen består av kramper, ytliga hudreaktioner som sitter runt ögon, genitalier eller dylikt samt försvagad syn eller förlusten av den. Dessa problemvarianter är som sagt inte ett dugg vanligt och bör inte vara någonting som patienten oroar sig för.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!